top of page

Sjamanisme 

Jeg er utdannet sjaman practitioner.

Mitt møte med sjamanisme var i Irland. Jeg lærte mye jeg egentlig vet, men det ble mer tydelig og viktig for meg.
Jordkloden vår med alt livet som vokser - blomster, trær, alle dyrene, mennesker, havet med alle fiskene, planter. Vi er alle energi. Vi har alle syklus, alt henger sammen med alt i universet. Det som er mest nærliggende for oss er sol, måne, stjerner, og hvilken påvirkning det har på oss.
Energi er så mye mer enn vi noen gang kan fatte, vi bruker den egentlig hver dag uten av vi tenker over det.

En spasertur ute i naturen gjør oss veldig godt både når det gjelder mosjon, men også for tankene våre, de faller liksom mer på plass.

Energien kan vi bruke når vi gjør en reise inn i oss selv. I sjamanismen søker energi fra naturen, dyr, og den fysiske kropp som viser vei.

En behandling hos meg varer ca 1 time. Pris kr 1000.-
Vi har en samtale både før og etter. Dess mindre jeg vet på forhånd desto bedre.

 

Jeg bruker 3 teknikker.

1. Trommereiser. Du ligger på en benk, lytter til trommene og jeg leder gjennom en meditasjon som kan løse opp energiblokkeringer og styrke kroppens immunforsvar eller evne til selvhelbredelse.

2. Du ligger på en benk, lytter til trommen og kan ha din egen meditasjon/egne tanker/ bare slappe av,  mens jeg kan gå inn i din energi, hente frem blokkeringer fra vanskeligheter tidligere i livet, gi energien tilbake til deg. Dette vil styrke ditt immunforsvar og styrker kroppens evne til selvhelbredelse.

3. Trommesirkel er det som er mest kjent og brukt i Norge. Vi sitter mange samlet, gjerne ute i naturen om kvelden, flere kan tromme. Alle har sin opplevelse, meditasjon eller reise. Alle får forskjellige opplevelser og reaksjoner, noen merker ingen ting. Dette er veldig inviduelt, likevel kan det være kraftfullt.


 

bottom of page